Karen Visser

Workshops: Slimme werkgewoontes*

Karen Visser is werkplektrainer en professional organizer en leert mensen op allerlei niveaus slim omgaan met tijd, taken en ruimte. 

Met trainingen en workshops over effectiever en efficiënter werken helpt ze professionals om meer grip te krijgen op hun werk, zodat zij zelf baas zijn over waar hun aandacht, tijd en energie naartoe gaat in plaats van dat de waan van de dag leidend is. Karen heeft ook expertise in de implementatie van Het Nieuwe Werken in organisaties.

 

Lenny Klaassen

Workshop: Eventmanagement in tijden van Corona*

Lenny Klaassen heeft tijdens haar jarenlange ervaring in de event- en cateringbranche tal van zakelijke en feestelijke evenementen georganiseerd voor gezelschappen van 10 tot 18.000 personen.

Haar brede ervaring met verschillende soorten events, met uiteenlopende doelstellingen en verschillende doelgroepen, resulteert in een training die de organisatie van evenementen vanuit bijna alle ooghoeken benadert. Lenny werkt als trainer/adviseur evenementenorganisatie. 

 

Marianne Smits

Workshop: Beïnvloeden als managementassistent*

Marianne Smits is als innovatiecoach en senior adviseur dagelijks bezig met het optimaliseren van werkwijzen in organisaties. 

Haar passie is effectief en digitaal werken, en innovatie zoals Het Nieuwe Werken en het gebruik van social media. Daarnaast is Marianne al jarenlang een inspirerende en enthousiaste trainer, workshopleider en auteur. Van haar hand verschenen diverse boeken, waaronder Manage uw werk; beter presteren door organiseren, Digitaal archiveren en haar meest recente boek Effectief digitaal vergaderen. 

 

Cor van Drieberge

Workshop: Breinvriendelijk (thuis)werken*

Cor van Drieberge heeft vele jaren ervaring met het trainen en coachen van medewerkers in verschillende organisaties. 

In 2017 heeft hij kennisgemaakt met Frans Duijts. En met zijn methodes met betrekking tot mindmappen, snellezen en verschillende geheugentechnieken. Sinds die tijd heeft Cor deze methodes eigen gemaakt. Hij brengt in praktijk hoe je in hoog tempo complexe informatie kunt lezen, begrijpen en onthouden. Maak kennis met deze methodieken en zie hoe jij deze zelf direct kunt toepassen in je dagelijks leven. 

 

Sjoerd Sijmonsma

Workshops: Snel aan de slag met Microsoft Teams en Microsoft Teams: verdieping*

Sjoerd Sijmonsma is een enthousiaste en gedreven trainer. Hij is onder andere gespecialiseerd in eindgebruikerstrainingen in het volledige MS Office pakket met een specialisatie in OneDrive en Teams. 

Sjoerd kan je helpen met begeleiden van adoptie trajecten van Office 365. Met adoptie wordt onder meer een andere werkwijze geborgd. Daarnaast is Sjoerd ITIL expert en kan hij een bedrijf helpen met het inrichten en begeleiden( trainen) van de IT-processen.

 

Stefanie Couwenberg

Workshop: Creatief en oplossingsgericht werken*

Stefanie Couwenberg verzorgt trainingen op het gebied van creativiteit en oplossingsgericht denken.  

Ze richt zich met haar trainingen op de ondernemende werknemer (secretaresse, manager) die een ‘drive’ tot veranderen heeft, zichzelf graag beter wil laten zien, de organisatie vooruit wil helpen, maar nog op zoek is naar concrete manieren om dat te doen. Stefanie daagt haar cursisten altijd uit om buiten de lijntjes te kleuren en vaste denkpatronen te doorbreken. Haar motto: doen is de beste manier van denken!

 

Elja Boxman

Workshop: Zoom voor super-users*

Elja Boxman is trainer op het gebied van communicatie, sales en leiderschap. En groot Zoom-liefhebber. Zoom en Elja gaan way back. Voordat ze trainer werd, heeft ze 15 jaar in het internationale bedrijfsleven gewerkt. Ze stuurde een internationaal team aan en verzorgde de trainingen voor medewerkers. Dat deed Elja vanaf afstand. Met Zoom dus! 

Haar kennis en ervaring zet ze in als trainer en coach. Denken in mogelijkheden is wat ze graag doet. Ook nu. Daarom heeft deze training ontwikkeld om anderen op weg te helpen met alles wat Zoom te bieden heeft.

 

Bouke van Kleef

Workshops: Snel aan de slag met Microsoft Teams en Microsoft Teams: verdieping*

Bouke van Kleef is een enthousiaste en ervaren trainer, workshopleider, presentator en auteur van diverse boeken op het gebied van informatiemanagement. 

Daarnaast is hij ook coach en consultant bij het optimaliseren van administratieve en financiële processen. Hij coacht organisaties en individuen bij het slim en effectief gebruiken van e-mail en kantoorautomatisering, zodat ze meer kunnen doen in minder tijd.

 

Ed Hartskeerl

Workshops: Snel aan de slag met Microsoft Teams en Microsoft Teams: verdieping*

Ed Hartskeerl is een enthousiaste, gedreven trainer en gespecialiseerd in eindgebruikerstrainingen in het volledige MS Office-pakket, specifiek ook voor managementondersteuners. 

Door zijn uitgebreide kennis, enthousiasme en jarenlange ervaring worden zijn trainingen zowel door beginnende als ervaren gebruikers als zeer nuttig en toepasbaar beoordeeld. Cursisten gaan na afloop met veel plezier en nieuwe inzichten aan de slag om nóg meer uit Office te halen.

 

* Deze sprekers zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Trainers in alfabetische volgorde: